Πως επιτυγχάνουμε προστασία του επιτοίχιου λέβητα φυσικού αερίου
από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες;

Πάρε Προσφορά

GazTech – Η πιο Δυνατή Ομάδα!

Όταν ο λέβητας είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες, πως επιτυγχάνουμε την προστασία του;

Έχουμε 2 επιλογές:

  • Επιλογή 1η: Αδιάβροχος λέβητας

Επιλέγοντας έναν αδιάβροχο λέβητα φυσικού αερίου εξασφαλίζουμε προστασία από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες διότι:

  • Κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας επιτρέποντας έτσι την έκθεση του στα καιρικά φαινόμενα χωρίς να έχουν κάποιο προβλημα.
  • Παρέχει αντιπαγετική προστασία του κυκλώματος θέρμανσης και του ζεστού νερού χρήσης.

 

  • Επιλογή 2η: Ερμάριο προστασίας για τον λέβητα

Σύνηθες φαινόμενο κατά τους χειμερινούς μήνες όπου επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες είναι το πάγωμα του λέβητα φυσικού αερίου. Ο εγκαταστάτης σας θα πρέπει να σας ενημερώσει για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε από τα καιρικά φαινόμενα προκαλώντας βλάβη στον λέβητα μας. Είναι λοιπόν κρίμα να αφήσουμε τον λέβητά μας να καταστραφεί. Γι’αυτό τον λόγο η GazTech προτείνει ερμάριο προστασίας για επιτοίχιους λέβητες φυσικού αερίου.

Το ερμάριο προστασίας είναι ο καλύτερος τρόπος για την προστασία του επιτοίχιου λέβητα φυσικού αερίου από τα καιρικά φαινόμενα. Πολλοί, επιλέγουν να τοποθετήσουν ερμάριο προστασίας και για αισθητικούς λόγους.

Στην αγορά πλέον υπάρχουν διάφορα είδη ερμαρίου και ποικίλουν ανάλογα τον κατασκευαστή και την ποιότητα των υλικών που αποτελούνται. Για παράδειγμα έχουμε το απλό ερμάριο προστασίας και το πιο γνωστό στο ευρύ κοινό το οποίο αποτελείται από απλή λαμαρίνα και βοηθάει σε ένα μικρό βαθμό στην προστασία του λέβητα από τα καιρικά φαινόμενα.

Υπάρχει ακόμη και το ερμάριο προστασίας για επιτοίχιους λέβητες επενδεδυμένο με εσωτερική μόνωση, το οποίο δεν επιτρέπει χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του και να βλάψουν τον λέβητα εξασφαλίζοντας επιπλέον προστασία από την ζέστη, το ψύχος, την βροχή, την υγρασία και άλλα καιρικά φαινόμενα σε μεγαλύτερο βαθμό από το απλό ερμάριο.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν χρειάζεται να αφαιρέσουμε το ερμάριο προστασίας κατά την λειτουργία του λέβητα. Όμως, για την μέγιστη προστασία και την πλήρη στεγανότητα του λέβητά μας από τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω η GazTech προτείνει ερμάριο προστασίας κατασκευασμένο από αλουμίνιο το οποίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από καταστήματα που κατασκευάζουν κουφώματα αλουμινίου ή μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς να σας παραπέμψουμε σε δικούς μας συνεργάτες. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το κόστος είναι συγκριτικά υψηλό, αλλά αξίζει την επένδυση διότι θα έχουμε εξασφαλίσει 100% προστασία του λέβητά μας.

Γιατί να μας Προτιμήσετε