Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου με το ``κλειδί στο χέρι``! Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις!

Ζήτα Προσφορά

  Ενδιαφέρομαι για:

  Συστήματα Φυσικού Αερίου για Θέρμανση & Ζεστό Νερό Χρήσης

  Εξειδικευμένες υπηρεσίες μας για την εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

  Απολαύστε τα Πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου:

  Η εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου είναι η ιδανική λύση για όσους επιζητούν αποτελεσματική θέρμανση και συνεχή παροχή ζεστού νερού. Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας:

  • Αποδοτική Θέρμανση: Το σύστημα μας προσφέρει αποδοτική θέρμανση για άνεση και ζεστασιά σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας.
  • Συνεχής Παροχή Ζεστού Νερού: Απολαύστε άφθονο ζεστό νερό χρήσης όποτε το χρειάζεστε, για ντουζ, κουζίνα, και άλλες καθημερινές ανάγκες.
  • Φιλικό προς το Περιβάλλον: Το φυσικό αέριο είναι μια βιώσιμη εναλλακτική επιλογή, με χαμηλές εκπομπές CO2, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

  Σχεδίαση και Εγκατάσταση

  Οι ειδικοί μας, θα δημιουργήσουν την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας και θα εγκαταστήσουν το σύστημα με αξιοπιστία.

  Συντήρηση

  Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης για να διασφαλίσουμε την συνεχή απόδοση του συστήματός σας.

  Τρέχουσες Προσφορές Φυσικού Αερίου

  Διαδικασία Σύνδεσης Φυσικού Αερίου

  Ολοκληρωμένη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου από το Α έως το Ω! Όλα τα βήματα:

  Ενημερωθείτε αν το ακίνητό σας βρίσκεται σε δρόμο με ενεργό δίκτυο φυσικού αερίου ή αν πρόκειται να ενταχθεί στο δίκτυο. Αυτό μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά ή αν καλέσετε στα νούμερα:

  • 11322
  • 2130882000

  Την αίτηση σύνδεσης φυσικού αερίου μπορείτε να την υποβάλετε:

  • Ηλεκτρονικά ή στο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΔΑ
  • Τηλεφωνικά στο 11322
  • Μέσω της εταιρείας μας, εάν έχει προηγηθεί σύναψη συμφωνίας συνεργασίας.

  Εν συνεχεία, θα προγραμματιστεί επίσκεψη από το προσωπικό της ΔΕΔΑ, στην οποία θα ενημερωθείτε για την δυνατότητα και τον τρόπο σύνδεσης του ακινήτου σας με το δίκτυο φυσικού αερίου, αλλά και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη σύναψη σύμβασης σύνδεσης.

  Εφόσον επιθυμείτε να συνάψετε σύμβαση σύνδεσης μπορείτε να το κάνετε σε όποιο από τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΔΑ σας εξυπηρετεί, προσκομίζοντας πάντα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα αποδεικτικά πληρωμής τελών σύνδεσης (εάν αυτά απαιτούνται). Εναλλακτικά, μπορείτε να υποβάλετε τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά.

  Ταυτόχρονα ή σε επόμενο βήμα υπογράφετε και τη σύμβαση προμήθειας φυσικού αερίου με όποια εταιρεία προμήθειας σας εξυπηρετεί.

  Η ΔΕΔΑ κατασκευάζει το σημείο παράδοσης φυσικού αερίου, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το σύνολο της εγκατάστασης, από το δίκτυο διανομής έως τον μετρητή.

  Αφού τοποθετηθεί ο μετρητής, ακολουθεί η κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης από την εταιρεία μας. Η εταιρεία μας υποβάλει προς θεώρηση την σχετική μελέτη του ακινήτου σας και αφού εγκριθεί ξεκινάνε οι εργασίες για την εσωτερική εγκατάσταση, η οποία οριοθετείται από την έξοδο του μετρητή έως τη συσκευή κατανάλωσής σας

  Μετά την ολοκλήρωση της εσωτερικής εγκατάστασης η εταιρεία μας, ή ο πελάτης εάν το επιθυμεί, προγραμματίζει ραντεβού με σκοπό τον έλεγχο συμμόρφωσης της κατασκευασθήσας εγκατάστασης, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της εγκεκριμένης μελέτης και καλώντας στο νούμερο: 2130882000.

  Πριν τον προγραμματισμό του ραντεβού η εταιρεία μας θα έχει υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα (πιστοποιητικό ελέγχου αντοχής και στεγανότητας, κλπ.). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο πελάτης να έχει προβεί σε υπογραφή σύμβασης προμήθειας με έναν πάροχο φυσικού αερίου της επιλογής του. Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του ελέγχου, ενεργοποιείται η εσωτερική εγκατάσταση. Στη συνέχεια ακολουθεί το ραντεβού με τον καυστηρατζή. Μετά την έναυση του λέβητα ο καυστηρατζής σας παραδίδει το φύλλο ανάλυσης καύσης αερίου, το οποίο προωθείτε ηλεκτρονικά στην αρμόδια υπηρεσία στην ΔΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

  Ερωτήσεις για το Φυσικό Αέριο

  Ο καταναλωτής, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, οφείλει να επανελέγχει την εσωτερική εγκατάσταση ως προς την στεγανότητα, απευθυνόμενος φυσικά σε αδειούχους εγκαταστάτες υδραυλικούς, η εργασία πρέπει να πραγματοποιείται κάθε 4 χρόνια.

  Η διάρκεια ζωής ενός λέβητα εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, όπως η ποιότητα αλλά και συχνότητα της συντήρησης, η συχνότητας της χρήσης, κ.α. Παρόλα αυτά το προσδόκιμο ζωής των λεβήτων φυσικού αερίου κυμαίνεται στα 10 – 15 έτη.

  Είναι μια συσκευή που τοποθετείται στο σύστημα θέρμανσης (συνήθως στον λέβητα), με σκοπό την απομάκρυνση μεταλλικών σωματιδίων (π.χ. σκουριά, διάφορα υπολείμματα) από το νερό. Το μαγνητικό φίλτρο θέρμανσης προστατεύει το σύστημα θέρμανσης από την φθορά, και αυξάνει την απόδοση και το προσδόκιμο ζωής του λέβητα.

  *Οι αντιπροσωπείες στην πλειονότητά τους ζητούν υποχρεωτικά μαγνητικό φίλτρο ως μέρος των προϋποθέσεων για την ισχύ της εγγύησης!

  Ο θερμοστάτης χώρου, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι μια συσκευή υπεύθυνη για τον έλεγχο της θερμοκρασίας ενός χώρου. Η διαφορά των ψηφιακών από τους παραδοσιακούς θερμοστάτες είναι ότι οι ψηφιακοί χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά αντί για μηχανικά συστήματα για τον έλεγχο της θερμοκρασίας, και προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες όσον αφορά την ακρίβεια και τον έλεγχο της θερμοκρασίας.

  Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου αλλά και τις ώρες της ημέρας ένας θερμοστάτης χώρου δύναται να προγραμματιστεί, ώστε να ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία. Ακόμη, οι ψηφιακοί θερμοστάτες χώρου προσφέρουν εύκολη χρήση και μεγαλύτερη ακρίβεια συγκριτικά με τους συμβατικούς θερμοστάτες.

  Το φυσικό αέριο από τη φύση του είναι άοσμο, όμως προστίθεται χαρακτηριστική οσμή για την έγκαιρη ανίχνευση πιθανής διαρροής του. Δεν είναι τοξικό, καθώς δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα. Σε περίπτωση διαρροής:

  1. Παραμένω ψύχραιμος!
  2. Ανοίγω όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου, ώστε να διαφύγει το φυσικό αέριο στην ατμόσφαιρα.
  3. Σβήνω άμεσα τυχόν αναμμένα τσιγάρα ή άλλες εστίες φλόγας ή σπινθήρα.
  4. Κλείνω την κεντρική βάνα παροχής αερίου (βρίσκεται δίπλα στον μετρητή) καθώς και τους διακόπτες ΟΛΩΝ των συσκευών φυσικού αερίου.
  5. Καλώ (από εξωτερικό χώρο):
  • το Κέντρο Ελέγχου Άμεσης Επέμβασης της ΔΕΔΑ στα τηλέφωνα 8001111330 και 2103463365.
  • ή στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΔΑ: 11322

  Απαγορευτικές ενέργειες:

  • Δεν χρησιμοποιώ σπίρτα, αναπτήρα ή άλλη εστία φλόγας.
  • Αποφεύγω την δημιουργία σπινθήρα, ο οποίος δεν είναι πάντα ορατός και μπορεί να προκληθεί με την χρήση συσκευής τηλεφώνου, τη χρήση ηλεκτρικού ή ηλεκτρονικού διακόπτη, τη χρήση ασανσέρ, ή ακόμη και την ενεργοποίηση ενός φακού.

  Η Gaztech προτείνει απαραίτητα 1 φορά το χρόνο. Η συντήρηση εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργεία της εγκατάστασης, καθώς και εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση της απόδοσης της συσκευής σας.

  Μην ξεχνάτε! Η εγγύηση παραμένει ενεργή εφόσον πραγματοποιείτε ετήσια συντήρηση και πληροίτε τις υπόλοιπες προϋποθέσεις της εκάστοτε αντιπροσωπείας.

  Γιατί να επιλέξω την Gaztech;

  • Διαφάνεια

   Παραδίδουμε τα έργα που αναλαμβάνουμε σε πλήρη και εύρυθμη λειτουργία με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και όλα τα απαραίτητα υλικά, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

  • Συνέπεια

   Είμαστε συνεπείς στα ραντεβού μας αλλά και στους χρόνους υλοποίησης που ορίζουμε για τις εγκαταστάσεις.

  • Καθαριότητα

   Ο χώρος σας όταν φύγουμε θα είναι στην ίδια κατάσταση που τον βρήκαμε!

  • Τεχνική Υποστήριξη

   Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη όσο πιο σύντομα γίνεται. Καλέστε μας στο 2105745918 και οι υπάλληλοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

  Σχετικά Έργα

  Δημιουργούμε τις συνθήκες για την μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο κόστος.

  Για να μην χρειάζεται να ψάχνεις μηχανικό και εγκαταστάτη, κατάστημα ή την ΕΔΑ. Μια στάση εδώ είναι αρκετή.

  Ζήτα Προσφορά

   Ενδιαφέρομαι για: