Εγκατάσταση Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης

Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση συστήματος Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης με το ``κλειδί στο χέρι``! Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις!

Ζήτα Προσφορά

  Ενδιαφέρομαι για:

  Συστήματα Ενδοδαπεδίας Θέρμανσης

  Η ενδοδαπεδία θέρμανση είναι η προηγμένη λύση για αποτελεσματική και ομοιόμορφη θέρμανση σε όλο τον χώρο σας. Τα συστήματά μας συνδυάζουν την υψηλή απόδοση με την αισθητική.

  Πλεονεκτήματα:

  • Ομοιόμορφη Θέρμανση: Η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο.
  • Μη Ορατός Σχεδιασμός: Οι σωληνώσεις τοποθετούνται κρυφά, διατηρώντας την αισθητική του χώρου αναλλοίωτη.
  • Ενεργειακή Απόδοση: Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, εξασφαλίζοντας οικονομική λειτουργία.
  • Ευελιξία Σχεδιασμού: Προσαρμοσμένος σχεδιασμός σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

  Επιλέξτε εμάς για να απολαύσετε την θερμότητα χωρίς περιορισμούς, με τα προηγμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης που προσφέρουμε.

  Σχεδίαση & Τοποθέτηση

  Εξειδικευμένη ομάδα για να δημιουργήσει το ιδανικό σύστημα για αποδοτική θέρμανση.

  Συντήρηση

  Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης και επισκευών, διατηρώντας το σύστημά σας σε άριστη κατάσταση για μακροχρόνια απόδοση.

  Συχνές Ερωτήσεις για την Ενδοδαπέδια

  Η ενδοδαπέδια θέρμανση απαρτίζεται από ένα σύστημα σωλήνων, οι οποίοι διαπερνιόνται από ζεστό νερό και εγκαθίσταται κάτω από το δάπεδο.

  • Χαμηλό κόστος συντήρησης

  Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η ενδοδαπέδια θέρμανση απαιτεί λίγη συντήρηση και συνεπώς το κόστος συντήρησης είναι μειωμένο σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους θέρμανσης.

  • Οικονομικότερο σε σχέση με τα σώματα καλοριφέρ.

  Η ενδοδαπέδια θέρμανση έχει υψηλή απόδοση και συνεπώς μειωμένο κόστος λειτουργίας. Ακόμη, χωρίς το παραδοσιακό καλοριφέρ, υπάρχει περισσότερος διαθέσιμος χώρος στην οικία σας προς εκμετάλλευση.

  • Αισθητή άνεση.

  Με την ενδοδαπέδια θέρμανση κατανέμεται ομοιόμορφα η θερμότητα σε όλο το χώρο.

  • Ελεγχόμενη θερμοκρασία.

  Κάθε δωμάτιο του χώρου σας είναι αυτόνομο, καθώς παρέχεται η δυνατότητα για διαφορετική θερμοκρασία σε κάθε ξεχωριστό χώρο της οικίας σας.

  • Συμβατότητα.

  Το σύστημα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι συμβατό με τις περισσότερες επιφάνειες οπότε μπορείτε να το επιλέξετε σαν λύση, ανεξαρτήτως δαπέδου.

  • Ψύξη.

  Οι σωλήνες της ενδοδαπέδιας την περίοδο του καλοκαιριού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψύξη του χώρου σας, αντί του κλιματιστικού.

  Η ενδοδαπέδια θέρμανση μπορεί να λειτουργήσει με:

  • Πετρέλαιο
  • Φυσικό αέριο
  • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

  Ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης έχει προσδόκιμο ζωής πάνω από 25 έτη, υπό την προϋπόθεση τα δάπεδο να παραμείνει άθικτο.

  Είναι εφικτή, αλλά απαιτεί κάποιες εργασίες. Συνήθως, η επιφάνεια του δαπέδου αφαιρείται ώστε να τοποθετηθούν τα σωληνάκια της θέρμανσης και να γίνει η σωστή μόνωση. Έπειτα επανατοποθετείται το δάπεδο επάνω από τα σωληνάκια. Στην περίπτωση που το δάπεδο είναι από μάρμαρο ή άλλο σκληρό υλικό η διαδικασία ενδέχεται να γίνει περισσότερο κοστοβόρα και πολύπλοκη.
  Η ανακαίνιση του δαπέδου παραμένει σαν επιλογή σε πολύ δύσκολες εγκαταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Καλέστε στο 2105745918 και επικοινωνήστε με το έμπειρο προσωπικό μας!

  Η Gaztech σας προτείνει ετήσια συντήρηση της εγκατάστασής σας. Στη διάρκεια της εν λόγω συντήρησης πρέπει να ελέγχονται η λειτουργικότητα του συστήματος και η πίεση του νερού, αλλά και να γίνεται καθαρισμός των σωλήνων και αντικατάσταση των φίλτρων, εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο.

  Γιατί να επιλέξω την Gaztech;

  • Διαφάνεια

   Παραδίδουμε τα έργα που αναλαμβάνουμε σε πλήρη και εύρυθμη λειτουργία με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και όλα τα απαραίτητα υλικά, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

  • Συνέπεια

   Είμαστε συνεπείς στα ραντεβού μας αλλά και στους χρόνους υλοποίησης που ορίζουμε για τις εγκαταστάσεις.

  • Καθαριότητα

   Ο χώρος σας όταν φύγουμε θα είναι στην ίδια κατάσταση που τον βρήκαμε!

  • Τεχνική Υποστήριξη

   Σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη όσο πιο σύντομα γίνεται. Καλέστε μας στο 2105745918 και οι υπάλληλοί μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

  Πρόσφατα Άρθρα

  Δημιουργούμε τις συνθήκες για την μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο κόστος.

  Για να μην χρειάζεται να ψάχνεις μηχανικό και εγκαταστάτη, κατάστημα ή προμηθευτή. Μια στάση εδώ είναι αρκετή.

  Ζήτα Προσφορά

   Ενδιαφέρομαι για: