Ενδιαφέρεστε για Φυσικό Αέριο;

Πάρε Προσφορά

Τα Πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου έναντι Πετρελαίου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ; ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ;

Το φυσικό αέριο πλέον έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας ενώ χρόνο με τον χρόνο η άνοδος του εκτοξεύεται. Είναι ο οικονομικότερος και ασφαλέστερος τρόπος θέρμανσης, προσφέρει από 40%-60% εξοικονόμηση σε σχέση με τα υπόλοιπα καύσιμα καθώς έχει και το χαμηλότερο κόστος συντήρησης.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;

Εκτός από την ποιοτική και ασφαλέστερη θέρμανση που μας προσφέρει στον χώρο μας το φυσικό αέριο είναι μια πολυδύναμη ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές π.χ. αδιάλειπτη χρήση ζεστού νερού, ενώ ακόμη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του και για το οικιακό μας μαγείρεμα ακόμη και για κλιματισμό.

Με το φυσικό αέριο γνωρίζουμε με ακρίβεια ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσω του μετρητή μας την ποσότητα που έχουμε καταναλώσει σε αντίθεση με άλλα καύσιμα ενώ πληρώνουμε πάντα μετά την κατανάλωση.

Η χρήση φυσικού αερίου είναι απολύτως ασφαλής αφού είναι μια φυσική πηγή ενέργειας. Λόγω της σύστασής του είναι φιλικό προς το περιβάλλον δεν είναι τοξικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον ενώ σε περίπτωση που απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα μπορούμε άνετα να το ξεχωρίσουμε χάρη στη χαρακτηριστική οσμή που έχει καθώς απομακρύνεται άμεσα εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο έκρηξης λόγω του ότι είναι ελαφρύτερο ακόμη και από τον αέρα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΩ;

Εκτός από θέρμανση ζεστό νερό και όλα τα άλλα οφέλη που μας προσφέρει το φυσικό αέριο έχουμε και εξοικονόμηση χώρου στην πολυκατοικία – μονοκατοικία μας κ.τ.λ. διότι η δεξαμενή πετρελαίου είναι πλέον περιττή καθώς μας απαλλάσσει ακόμη κι από τις δυσάρεστες οσμές του πετρελαίου.

Με λίγα λόγια με το να προτιμήσουμε θέρμανση με φυσικό αέριο εξασφαλίζουμε:

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  • ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
  • ΑΝΕΣΗ-ΕΥΚΟΛΙΑ
  • ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ecology home

Γιατί να μας Προτιμήσετε

Συνεργαζόμαστε με Κορυφαίους Οίκους:

Vaillant-logo
ferolli logo
de-dietrich logo
Airfel-logo
radiant-logo