Χρειάζομαι μαγνητικό φίλτρο σωματιδίων (απολλασπωτής);

Πάρε Προσφορά

GazTech – Η πιο Δυνατή Ομάδα!

Πόσο απαραίτητο είναι το Μαγνητικο φίλτρο σωματιδίων είναι για την εγκατάστασή μου;

 Η GazTech προτείνει και τοποθετεί πάντα σε κάθε εγκατάστασή της μαγνητικό φίλτρο σωματιδίων (απολλασπωτής) διότι δεν το θεωρεί προαιρετικό.

Το μαγνητικό φίλτρο σωματιδίων είναι απαραίτητο για την προστασία και τον καθαρισμό της εγκατάστασης φυσικού αερίου. Τοποθετείται στην παροχή επιστρεφομένων νερών του κυκλώματος θέρμανσης.

Σε καμιά περίπτωση το φίλτρο σωματιδίων δεν πρέπει να θεωρείται προαιρετικό διότι το νερό έχει την ιδιότητα να διαβρώνει τα μεταλλικά στοιχεία του συστήματος και να δημιουργεί οξείδια του σιδήρου (σκουριά) όπου συσσωρεύονται σε διάφορα σημεία στο σύστημα θέρμανσης, τα οποία προκαλούν σοβαρές βλάβες και επιβαρύνουν την σωστή λειτουργία του κυκλοφορητή.

Έτσι το μαγνητικό φίλτρο έχει την ιδιότητα να λειτουργεί με την παραγωγή μαγνητικού πεδίου, διότι φέρει στο εσωτερικό του έναν ισχυρό μαγνήτη ο οποίος προσελκύει και συλλέγει μεταλλικά σωματίδια σιδήρου και χάλυβα.

Ακόμη έχει την ιδιότητα να φιλτράρει βοηθώντας στην αποφυγή εμπλοκών και στη διατήρηση ποιότητας του νερού που διέρχεται από το σύστημα θέρμανσης αυξάνοντας έτσι την απόδοση του συστήματος και βελτιώνοντας σημαντικά την διάρκεια ζωής του. Το μαγνητικό φίλτρο σωματιδίων είναι απαραίτητο για την προστασία και τον καθαρισμό της εγκατάστασης φυσικού αερίου. Είναι η ιδανική λύση για εγκαταστάσεις  θέρμανσης αερίου με αντλία θερμότητας ή με επιτοίχιους  λέβητες φυσικού αεριού ή υγραερίου (με συστοιχία φιαλών υγραερίου ή δεξαμενές).

Γιατί να μας Προτιμήσετε