ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΜΕΣΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ο Νο.1 τρόπος για να αλλάξει η ζωή σου σήμερα

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ WEBSITE.

The One Stop Gas

Για να μην χρειάζεται να ψάχνεις μηχανικό και εγκαταστάτη, κατάστημα ή την ΕΔΑ. Μια στάση εδώ είναι αρκετή. 

θέρμανση | φυσικό αέριο

Θέρμανση

Ζεστασιά σε μερικά λεπτά της ώρας, που διαρκεί…δεν δημιουργεί δυσφορία. Είναι οικονομική, είναι η επένδυση σου για την θέρμανση και το ακίνητό σου.

Ζεστό νερό

Ζεστό νερό σε δευτερόλεπτα; Γϊνεται! Χωρίς ήλιο; Με θερμοκρασία κάτω από το μηδέν; Γίνεται πάλι, αλλά μόνο με φυσικό αέριο

Κουζινα | Φυσικο Αεριο

Κουζίνα

Η κουζίνα σου γίνεται ο γαστρονομικός σου σύμμαχος όταν μαγειρεύεις με αέριο. Η κουζίνα των μεγαλύτερων Σεφ στον κόσμο έχει φυσικό αέριο, έχει επίσης οικονομία 70% σε σχέση με το ρεύμα.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΑΣ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Κορυφαίοι λέβητες

Μελέτες

Διαδικασίες ΕΔΑ

Ταχύτητα Εγκατάστασης

6 +1 λόγοι να βάλεις φυσικό αέριο

Τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης γραμμής φυσικού αερίου είναι άφθονα. Το φυσικό αέριο είναι αξιόπιστο, οικονομικό, βολικό και καθαρό.

Πόσο «έξυπνος» είναι ένας έξυπνος μετρητής φυσικού αερίου;

Ένας έξυπνος μετρητής μετρά τη χρήση αερίου ή ηλεκτρικής ενέργειας, ακριβώς όπως ένας παραδοσιακός μετρητής. Σε αντίθεση όμως με έναν παραδοσιακό μετρητή, ένας έξυπνος μετρητής στέλνει τις ενδείξεις του στον προμηθευτή σας αυτόματα. Είναι σενάριο φαντασίας;

Αυτόνομη θέρμανση

Η αποσύνδεση των διαμερισμάτων  από την κεντρική θέρμανση απασχολεί ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες. Ο ισχύων κανονισμός επιτρέπει την αυτονόμηση των διαμερισμάτων χωρίς την συγκατάθεση του 51% των συνιδιοκτητών.

Z

Θέρμανση

Service

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργούμε τις συνθήκες για την μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο κόστος.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Εμπιστεύτηκαν και προτείνουν την Gaztech

“Η ανταποκρισή τους και ο επαγγελματισμός σε κάθε στάδιο της διαδικασία, από το αρχικό τηλεφωνημα μέχρι και την εγκατάσταση ήταν άψογη. Τήρησαν το χρονοδιάγραμμα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες με καθαρίοτητα και σεβασμό στις ανάγκες της οικογενείας μου . Ο κος Βασίλης Κούκιος και το συνεργείο του εδειξαν απο την αρχή ενδιαφέρον για την ποιότητα και την τήρηση των συμφωνηθέντων παρά για το οικονομικό..”

Παπαϊωάννου Δημήτριος

Θα ήθελα να συγχαρώ την GazTech για τον επαγγελματισμό τους στις εργασίες που εκτέλεσαν στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Φαλήρου. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Αλειφαράκη Άννα

“Εξαιρετική η συνεργασία με την ομάδα της Gaz Tech. Πρόθυμοι, ευγενικοί, αποτελεσματικοί στην δουλειά τους. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.”

Αθανασίου Γιάννης

Τηλέφωνο

210 5745918

Περιοχή

Λακωνίας 14, Ίλιον

Email

sales@gaztech.gr

Ώρες λειτουργίας

Δ-Π: 8 π.μ- 8 μ.μ
Σ: 9 π.μ – 4 μ.μ