Αμεση ανταπΟκριση, Αμεσα δΙπλα σας.

Επικοινωνήστε σήμερα.

Εξοικονομήστε για αύριο.

Διεύθυνση

Λακωνίας 14, Ίλιον

Τηλέφωνο

  Ζητήστε Προσφορά Σήμερα!

  Εξυπηρέτηση Πελατών

  Δεν μας αρέσει να μιλάμε για εμάς. Το κάνουν αυτό εκατοντάδες πελάτες μας και η απάντηση είναι ότι η ποιότητα εξυπηρέτησης είναι σε υψηλό επίπεδο.

  Αμεσότητα

  Γαι εμάς υπάρχει και η επόμενη ημέρα. Εκείνη που είμαστε δίπλα σας άμεσα ότι και να συμβεί για την εγκατάστασή σας. Αμεσότητα που δημιουργεί απόδοση.

  Εγγύηση εργασιών

  Δεν μας αρκεί η άριστη ποιότητα εργασιών. Θέλουμε να την εγγυόμαστε και στους πελάτες μας εμπράκτως. Ειδάλλως αναλαμβάνουμε το κόστος αποκατάστασης.

  Μην χανετε χρονο

  Επικοινωνήστε με τους μηχανικούς μας

  Γιατί κάθε στιγμή είναι ενέργεια, ενέργεια που μετράει.

  F.A.Q.

  Μπορώ να εγκαταστήσω στον χώρο μου λέβητα φυσικού αερίου;

  Η εγκατάσταση φυσικού αερίου προϋποθέτει τον μοναδικό όρο να υπάρχει υφιστάμενο δίκτυο στον δρόμο σας. Σε ορισμένες συνθήκες εγκρίνεται από τον διαχειριστή του δικτύου επέκταση που μπορεί να συνδεθεί και με το δικό σας ακίνητο, είτε επαγγελματικό, είτε οικιστικό.

  Πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί μια εγκατάσταση?

  Τα συνεργεία μας εντός 2 ημερών έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις εργασίες εγκατάστασης από τη στιγμή που ξεκινήσουν αυτές. Τυχόν καθυστέρηση μπορεί να δημιουργηθεί από την χωροθέτηση του μετρητή από τον διαχειριστή του δικτύου.

  Πόσο κοστίζει μια εγκατάσταση φυσικού αερίου;

   Το κόστος μιας εγκατάστασης φυσικού αερίου προσδιορίζεται από διάφορους παράγοντες όπως η χρήση σωλήνα, τύπος λέβητα ή άλλες εργασίες που πρέπει να προστεθούν για να δημιουργήσουν την σωστή λειτουργικότητα. Μετά από επίσκεψη του μηχανικού μας ακολουθεί προσφορά και τιμολόγηση των απαιτούμενων εργασιών. Επίσης, μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση στην εφαρμογή κόστους της αρχικής μας σελίδας.

  Αναλαμβάνετε όλες τις διαδικασίες;

  Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες, από την αίτηση σύνδεσης και την μελέτη της εγκατάστασης μέχρι την υλοποίησή της χωρίς να χρειαστεί να εμπλακείτε και να ταλαιπωρηθείτε σε διαδικασίες της ΕΔΑ Αττικής.

  Εκτός από την θέρμανση, υποστηρίζετε και άλλες εργασίες;

  Υποστηρίζουμε συστήματα ψύξης και θέρμανσης με Φυσικό Αέριο, Αντλίες Θερμότητας, Ηλιακά Συστήματα και Κλιματισμό.

  Τηλέφωνο

  210 5745918

  Τοποθεσία

  Λακωνίας 14, Ίλιον

  Email

  sales@gaztech.gr

  Ώρες λειτουργίας

  Δ-Π: 8π.μ – 8μ.μ
  Σ: 9π.μ – 4μ.μ