Η Gaztech  κάνει εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Αθήνα, ενώ εξειδικεύεται στα συστήματα ψύξης, στις αντλίες θερμότητας και στους ηλιακούς, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που θα την προτιμήσετε.

Κάθε μεγάλο όραμα πρέπει να έχει για εκκίνηση μια σταθερή αξία. Μια αξία στην οποία οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι, και όσοι τους επιθυμούν είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να φτάσουν μακριά. Με την υπόσχεση να καλύψει τις ανάγκες που είδε στον κλάδο της θέρμανσης, καθώς και στη συνεχή επιχειρηματική επιτυχία που ακολουθεί, η οικογενειακή επιχείρηση του Β.Κούκιου έκανε μια υπέροχη αρχή στην αγορά της Αττικής. Για την επιτυχία και τη συνέχεια των επιτυχιών, ο Βασίλης Κούκιος, Γενικός Διευθυντής της Gaztech επισημαίνει: «Νομίζω ότι ένας από τους σημαντικότερους λόγους του επιχειρηματικού μας σχεδίου ήταν η επιθυμία μας να ανταλλάξουμε το προσωπικό όφελος για την οικοδόμηση της εταιρείας μας – μια φιλοσοφία βασισμένη στις αξίες μας. Στη συνέχεια συνδυάσαμε αυτήν την άποψη με μια πραγματική προθυμία για εξοικονόμηση και ποιοτική θέρμανση των οικιακών πελατών μας αλλά και τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε».

Η προσοχή της εταιρείας στη λεπτομέρεια και η δέσμευση να κάνοουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες τμας να κατανοήσουν σωστά τον κόσμο της ενέργειας είναι το κλειδί για την επόμενη ημέρα.

 Όντας ο πραγματικός ειδικός στον κλάδο της θέρμανσης.

«Μπορούμε να υποστηρίξουμε την τεχνογνωσία μας με τις εκατοντάδες νοικοκυριών που έχουμε βοηθήσει να συνεχίσουν να έχουν ποιοτική και οικονομική θέρμανση», δήλωσε ο Βασίλης Κούκιος. «Είναι δική μας δουλειά να δούμε τη μεγάλη εικόνα των αναγκών των πελατών μας, να εξετάσουμε τις δυσλειτουργίες, τα προβλήματα της κατάστασής τους και στη συνέχεια να ορίσουμε τις καλύτερες επιλογές για την κάλυψη των αναγκών τους. Είναι η επιθυμία μας να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν το μέγιστο όφελος για τα χρήματα που ξοδεύουν σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και σε έξυπνα συστήματα ψύξης-θέρμανσης. Τους βοηθάμε να βελτιώσουν και να εντοπίσουν εύκολα τα δεδομένα που χρειάζονται για να πάρουν συνετές  αποφάσεις».

Όποιος είχε την διάθεση να συνεργαστεί με την ομάδα τεχνικών της εταιρείας μπορεί να σας πει ότι νοιάζεται πραγματικά για τους πελάτες της.  Ο επικεφαλής της εταιρείας, ο κ.Κούκιος δήλωσε: “Πάντα βάζουμε τον πελάτη πρώτο. Η εφαρμογή σε αυτό συνεπάγεται την αφοσίωση στο να κάνει ό, τι είναι σωστό για αυτούς ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης υποβάλει ένα αίτημα, εξετάζουμε πρώτα αν το αίτημα είναι επωφελές  και, στη συνέχεια, καθορίζουμε εάν το όφελος είναι αρκετά μεγάλο για να αντισταθμίσει το κόστος. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να δώσουμε μια εμπεριστατωμένη γνώμη για νέα προϊόντα για τους πελάτες μας, ώστε να μην καταλήγουν να ξοδεύουν χρήματα σπου δεν χρειάζονται”.

Εάν θέλετε να μάθετε πραγματικά τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης μας, ρωτήστε το προσωπικό. Η στενή συνεργασία προσδίδει στα μέλη της ομάδας μας μια καλή οπτική στις εσωτερικές λειτουργίες και για ποιους λόγους είναι τόσο επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια.

Ο  τεχνικός επικεφαλής της Gaztech αναφέρει: «Ο Βασίλης έχει μια βαθιά ηθική πεποίθηση. Κάνει το πρέπον για όλους τους συνεργάτες και υπαλλήλους και δεν είναι κάποιος που απλά φροντίζει τον εαυτό του. Είναι σε θέση να προχωρήσει χωρίς εμπόδια, επειδή δεν λέει ψέματα στους ανθρώπους και αυτή η ειλικρινή προσέγγιση του επιτρέπει να παραδεχτεί όταν κάνει λάθος και να διορθώσει ό, τι μπορεί. Η κουλτούρα  του έχει μεταφερθεί σε ολόκληρη την εταιρεία γιατί λειτουργεί αρκετά καλά. Αντιμετωπίζει τους άλλους όπως θα ήθελαν να τους αντιμετωπιζούν και αυτό είναι σημαντικό»