Λίγα λόγια για την Gaztech

Η Gaztech  κάνει εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Αθήνα, ενώ εξειδικεύεται στα συστήματα ψύξης, στις αντλίες θερμότητας και στους ηλιακούς, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που θα την προτιμήσετε.

Η προσοχή της εταιρείας στη λεπτομέρεια και η δέσμευση να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κατανοήσουν σωστά τον κόσμο της ενέργειας είναι το κλειδί για την επόμενη ημέρα.

 Όντας ο πραγματικός ειδικός στον κλάδο της θέρμανσης.

«Μπορούμε να υποστηρίξουμε την τεχνογνωσία μας με τις εκατοντάδες νοικοκυριών που έχουμε βοηθήσει να συνεχίσουν να έχουν ποιοτική και οικονομική θέρμανση», δήλωσε ο Βασίλης Κούκιος. «Είναι δική μας δουλειά να δούμε τη μεγάλη εικόνα των αναγκών των πελατών μας, να εξετάσουμε τις δυσλειτουργίες, τα προβλήματα της κατάστασής τους και στη συνέχεια να ορίσουμε τις καλύτερες επιλογές για την κάλυψη των αναγκών τους. Είναι η επιθυμία μας να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν το μέγιστο όφελος για τα χρήματα που ξοδεύουν σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και σε έξυπνα συστήματα ψύξης-θέρμανσης. Τους βοηθάμε να βελτιώσουν και να εντοπίσουν εύκολα τα δεδομένα που χρειάζονται για να πάρουν συνετές  αποφάσεις».

Τι λέτε για εμάς

Όποιος είχε την διάθεση να συνεργαστεί με την ομάδα τεχνικών της εταιρείας μπορεί να σας πει ότι νοιάζεται πραγματικά για τους πελάτες της.  Ο επικεφαλής της εταιρείας, ο κ.Κούκιος δήλωσε: “Πάντα βάζουμε τον πελάτη πρώτο. Η εφαρμογή σε αυτό συνεπάγεται την αφοσίωση στο να κάνει ό,τι είναι σωστό για αυτούς ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης υποβάλει ένα αίτημα, εξετάζουμε πρώτα αν το αίτημα είναι επωφελές  και, στη συνέχεια, καθορίζουμε εάν το όφελος είναι αρκετά μεγάλο για να αντισταθμίσει το κόστος. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να δώσουμε μια εμπεριστατωμένη γνώμη για νέα προϊόντα για τους πελάτες μας, ώστε να μην καταλήγουν να ξοδεύουν χρήματα όπου δεν χρειάζονται”.

Εάν θέλετε να μάθετε πραγματικά τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης μας, ρωτήστε το προσωπικό. Η στενή συνεργασία προσδίδει στα μέλη της ομάδας μας μια καλή οπτική στις εσωτερικές λειτουργίες και για ποιους λόγους είναι τόσο επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια.

Ερχόμαστε στον χώρο σας με ραντεβού και εκτιμούμε την κατάσταση του οικήματός σας προτείνοντας την καταλληλότερη θερμαντική λύση.

Οι υπηρεσίες μας

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου

Τρέχουσες Προσφορές